Vinkøleskabe og vinopbevaringsskab fra Vinkøleskabet.dk

Nye energiklasser! Læs mere her.

Helt sorte vinkøleskabe med eksklusive træhylder, der giver det lille ekstra! Kan på perfekt vis indbygges under køkkenbordet, men kan også anvendes som et fritstående element. En anden nyhed er desuden vinkøleskabe med udtræksskuffer, som giver et både cool og moderne udtryk i køkkenet!


mQuvée vinkøleskab til indbygning - WineCave 15S Anthracite Black (B:14,8 x H: 82/89 x D: 52,5 cm)

Mindre indbyggeligt vinkøleskab med plads til 7 flasker i et flot matsort design fra mQuvée. Vinkøleskabet kan nemt bygges ind under køkkenbordet, og er perfekt til dig med mindre plads. Takket være en dør uden samlinger vil dette vinkøleskab virkelig give dit køkken et løft! 

Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Lavt lydniveau

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée vinkøleskab til indbygning - WineCave 187 Anthracite Black Label-view (B: 59,5 x H: 183/191 x D: 57 cm)

Endelig findes WineCave 187 i varianten “label-view”! I denne variant er flaskernes etiketter synlige, og du kan fremvise dine vine selvom de opbevares liggende. Vinkøleskabet til indbygning er tilpasset det skandinaviske marked og er forsynet med et praktisk hængsel, som reducerer dørens svingradius. Med plads til 118 flasker og 14 udtrækkelige hylder i et stilrent sort design er dette vinkøleskab den detalje, der mangler i dit køkken!

Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée vinkøleskab til indbygning - WineCave Exclusive 187 Anthracite Black (B: 59,5 x H: 183/191 x D: 57 cm)

Et topfunktionelt højskab fra mQuvée til dig, der ønsker et større vinkøleskab, som er skræddersyet til dit køkken. Du kan sætte din egen køkkensokkel foran vinkøleskabet, og dets praktiske hængsler minimerer dørens svingradius sammenlignet med andre modeller. Med plads til 123 flasker og 14 udtrækkelige hylder og et stilrent sort design er dette vinkøleskab den detalje, der mangler i dit køkken!

Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


KUNDESERVICE

Man - Fre 09.00 - 17.00

KØBSGUIDE – Vi hjælper dig!

TRYG SHOPPING