Vinkølere og vinopbevaringsskab fra Vinkøleskabet.dk

Ventilationsrist


Ventilationsrist til integrerede vinkøleskabe. Mange har efterspurgt en ventilationsrist til at placere foran vinkøleskabets sokkel, ved integrering under køkkenbordet. Nu kan vi tilbyde forskellige designløsninger til forskellige behov. Vælg mellem ventilationsrist i plast, aluminium og egetræ.


Climadiff Integrérbare vinkøleskabe

Hvis I vil have et rigtigt flot køkken, er det et helt integrérbar vinkøleskab I skal købe. Hvis I skal bygge køkken bliver denne type af vinkøleskab endnu mere aktuel. Her bliver vinkøleskabet integreret med resten af køkkenmiljøet, på same måde, som hvis man installerer en inbygningsbar ovn. Døren kan altid åbnes da den er større end selve køleskabet og således ligger udenpå selve skabet.

Klik her for flere billeder og mere information>

  • Produkt
    Pris


Ventilationsrist - aluminium

Ventilationsrist i aluminium med rillede niveauer (rustfrit) til integrerbare vinkøleskabe. Mange har efterspurgt en ventilationsrist til at placere foran vinkøleskabets sokkel, ved integrering under køkkenbordet. Nu kan vi tilbyde forskellige designløsninger til forskellige behov.

Læs mere

 


Ventilationsrist - plast

Rektangulær ventilationsrist i plast til integrerbare vinkøleskabe. Mange har efterspurgt en ventilationsrist til at placere foran vinkøleskabets sokkel, ved integrering under køkkenbordet. Nu kan vi tilbyde forskellige designløsninger til forskellige behov.

Læs mere

 


KUNDESERVICE

Man-Fre 09:00-17:00

KØBSGUIDE – Vi hjælper dig!

TRYG SHOPPING