Vinkøleskabet.dk - Vore varemærker

Vore varemærker


Avintage / Climadiff / mQuvée / Cavin / Severin


mQuvée

mQuvée har i årevis specialiseret sig i vin og vinopbevaring. For mQuvée er det utroligt vigtigt, at vinene får den opbevaring, de fortjener, efter de har forladt vingården. Vinkøleskabene er derfor altid udstyret med en UV-beskyttet glasdør, kompressorkøling og træhylder, så flaskerne ligger stabilt uden vibrationer. En god vin fortjener at blive opbevaret i et vinkøleskab fra mQuvée.

Læs mere om mQuvée (eksternt link)

Cavin

Franskmændene er kendt for deres vin og skandinaverne for deres design. Cavin blev grundlagt med en fod i hvert område. Ved at kombinere vinkundskab med passion for design har Cavin produceret vinkøleskabe, som er stilrene og til rimelige priser. Navnet Cavin er en sammensætning af de franske ord “cave” og “vin” og henviser til det franske ord for vinkælder – Cavins passion!

Cavin – fransk viden, skandinavisk design

Læs mere om Cavin (eksternt link)

Climadiff
Climadiff vinopbevaringsskabe.

Climadiff er en førende leverandør af vinkøleskabe og vinopbevaringsskabe med et bredt sortiment, god kvalitet og æstetisk tiltalende produkter. Virksomheden blev grundlagt i 1997 i Marseille i Frankrig af den brancheerfarne vinkender Renaud de Barry, direkte efterkommer af en vingeneration, som strækker sig tilbage til 1700-tallet. Med lang erfaring er de i dag Frankrigs nummer 1, når det gælder vinopbevaring.

Til forskel fra mange andre leverandører, satser Climadiff kun på vinkøleskabe og vinopbevaringsskabe, og de er derfor også eksperter inden for netop dette. Climadiffs produkter er gennemtænkte i såvel design som funktion og lader dig trygt betro din samling til det ønskede formål. Sammen med Climadiffs søstermærke Avintage har de skabt et dækkende sortiment til såvel ideel og sikker opbevaring som til perfekt serveringstemperatur af dine vine!

Læs mere om Climadiff (eksternt link)


Avintage

Avintage er Climadiffs premium-kollektion. Kollektionen har et stilrent og stærkt design med den seneste teknologiske innovation til rådighed for at give den bedst tænkelige opbevaring til dine vine. Avintage tilbyder en række vinopbevaringsskabe, konstrueret efter højeste standarder, og du finder dem blandt de bedste, specialiserede forhandlere.

Læs mere om Avintage (eksternt link)


Artevino

Artevino er et fransk varemærke, som specialiserer sig i vinopbevarings- og multifunktionsskabe. Siden 1966 har Artevino produceret vinlagringsløsninger af en høj kvalitet til vinelskere verden over. Samtlige vinopbevaringsskabe produceres i Frankrig.

Læs mere om Artevino (eksternt link)


Severin

I mere end 60 år har Severin produceret mindre elektrisk udstyr med målet om at gøre hverdagslivet så enkelt som muligt. Tysk kvalitetsstandard sammen med enkel anvendelse definerer det deres egen målsætning. På Vinkøleskabet.dk finder du også ølkølere fra Severin.

Læs mere om Severin (eksternt link)


KUNDESERVICE

Man - Fre 09.00 - 17.00

KØBSGUIDE – Vi hjælper dig!

TRYG SHOPPING