Vinkøleskabe og vinopbevaringsskab fra Vinkøleskabet.dk

Nye energiklasser! Læs mere her.

Vores integrerede og hvide vinkøleskab kommer i et ’’powder white” finish, som giver dig et eksklusivt og mat look. Vinkøleskabene har desuden også en seamless-dør uden samlinger. Vælg mellem forskellige størrelser og massevis af forskellige funktioner. Bortset fra vores mindste enhed, har alle vinkøleskabene to temperaturzoner, så du kan opbevare serveringsklare hvide og røde vine i samme køleskab!


mQuvée vinkøleskab til indbygning - WineCave 15S Powder White (B:14,8 x H: 82/89 x D: 52,5 cm)

Mindre indbyggeligt vinkøleskab fra mQuvée med plads til 7 flasker. Vinkøleskabet kan nemt bygges ind under køkkenbordet, og er perfekt til dig med mindre plads. Med et mathvidt design og en dør uden samlinger får du et vinkøleskab, der giver dit køkken noget af et løft!

Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Lavt lydniveau

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée vinkøleskab til indbygning - WineCave 30D Powder White (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Et stilrent og energivenligt vinkøleskab i et mathvidt design og med seamless-door (dør uden samlinger). Vinkøleskabet kan på optimal vis bygges ind under køkkenbordet, men passer mindst lige så godt som en fritstående model. Vinkøleskabet har 2 temperaturzoner, kulfilter, 5 udtrækshylder i træ og plads til 16 flasker. 

Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Lavt lydniveau Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée vinkøleskab til indbygning - WineCave 60D Powder White (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Flot indbyggeligt vinkøleskab fra mQuvée med mål tilpasset det skandinaviske marked. Det er nemt at bygge vinkøleskabet ind under køkkenbordet, og det kan også bruges fritstående. Takket være et stilrent, mathvidt design, 2 temperaturzoner og en dør uden samlinger, får du et vinkøleskab, som løfter hele dit køkken. Vinkøleskabet har kulfilter, 5 hylder af træ, der kan trækkes ud, og plads til 45 flasker. 

Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Lavt lydniveau Symbol: Winestorage technology Symbol: 2 justerbare temperaturzoner

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée vinkøleskab til indbygning Præsentationshylde - WineCave 60D2 Powder White (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Stilrent vinkøleskab i et mathvidt design fra mQuvée med præsentationshylde, dobbeltdøre og mål tilpasset det skandinaviske marked. Vinkøleskabet har 2 justérbare temperaturzoner – ideelt til dig, som vil kunne opbevare serveringsklare rød- og hvidvine i samme vinkøleskab. Fungerer både som fritstående og bygget ind under køkkenbordet. Kapacitet til i alt 31 flasker.

Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Lavt lydniveau Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


KUNDESERVICE

Man - Fre 09.00 - 17.00

KØBSGUIDE – Vi hjælper dig!

TRYG SHOPPING