Vinkøleskabe og vinopbevaringsskab fra Vinkøleskabet.dk

Outlet Vinkøleskabe


Her kan du finde produkter af høj kvalitet til utroligt lave priser! Det er først-til-mølle-princippet der gælder for alle produkter. De produkter du finder i listen, er sat ned til en god pris af forskellige årsager, så som ældre kollektion eller kampagne. Produkterne er selvfølgelig helt nye - så skynd jer!

 

Fritstående vinkøleskab - VKG 571 (B: 59,5 x H: 185 x D: 59,5 cm)

Mellemstort fritstående vinkøleskab i sort design, fremstillet i Danmark. Vinkøleskabet har én temperaturzone og træhylder i ubehandlet eg. Præsentationshylden længst nede er velegnet til at opbevare åbnede vinflasker. Vinkøleskabet har plads til 116 flasker.Klik her for flere billeder og mere information
 


Climadiff vinopbevaringsskab - CVV168B (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Mellemstort fritstående vinopbevaringsskab fra franske Climadiff med plads til 168 flasker. Dette vinrøde vinopbevaringsskab har en UV-beskyttet glasdør og stabile hylder, så du beskytter din vinsamling, samtidigt med at vinene altid holdes sikkert på plads.

Symbol: Monotemp Symbol: Fristående Symbol: Tillverkad i Europa Symbol: Låsbar

Klik her for flere billeder og mere information
 


Climadiff vinopbevaringsskab – PRO100 (B: 59,5 x H: 129 x D: 70 cm)

Vinopbevarings- og multifunktionsskab (justeres med et enkelt tryk på en knap) fra franske Climadiff. Vinopbevaringsskabet har hylder i label-view-model for bedre tilgængelighed, så vinflaskernes etiketter er nemmere at se. Skabet har en glasdør med UV-beskyttelse, vibrationsfri kompressor og plads til 98 flasker.

Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage Premium integrérbart vinkøleskab - AV22XI (B: 59 x H: 45,5 x D: 54 cm)

Skal der være rigtig pænt i køkkenet, er det et komplet integreret vinkøleskab du skal have. Først og fremmest til dig som bygger nyt. Her får du hele vinkøleskabet integreret med resten af køkkenmiljøet, præcis som en indbygningsovn. Vinkøleskabet har plads til 22 flasker fordelt på 3 hylder.

Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Energiklasse A

Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage Premium integrérbart vinkøleskab – AVI47XDZ (B: 59,5 x H: 88,7 x D: 55,6 cm)

Skal køkkenet være ekstra pænt, bør du gå efter et vinkøleskab, der kan indbygges, fra Climadiffs premiumvaremærke Avintage. Det passer ideelt til dig, der står over for et nybyggeri. Her får du hele vinkøleskabet integreret med resten af køkkenmiljøet, præcis som med en indbygningsovn. Dette rustfrie vinkøleskab har 2 zoner og 4 udtrækshylder i træ samt 1 præsentationshylde. Der er plads til 52 flasker.Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée vinopbevaringsskab - Prestige Range 46 White (B: 70 x H: 103 x D: 65 cm)

Unikt vinskab med hvidt træomslag som giver en levende følelse i dit hjem. Vinskabet har eksklusive egenskaber såsom individuelt kontrolleret temperatur og fugtighed, UV-beskyttet glasdør og en vibrationsfri kompressor. En smagfuld indretningsdetalje som samtidig opbevarer 46 af dine vine under den samme temperatur!

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


KUNDESERVICE

Man - Fre 09.00 - 17.00

KØBSGUIDE – Vi hjælper dig!

TRYG SHOPPING