Outlet Vinkøleskabe


Her finder i gode tilbud på eksklusive vinkøleskabe og exklusive (vin) tilbehør fra vores brede sortiment til en kanon pris. Her har vi udsalg på vinkøleskabe og eksklusive (vin) tilbehør fra årets og tidligere års kollektioner. Skynd jer - Først til mølle!

 

[B-vare] mQuvée vinopbevaringsskab - American Oak 160 Brown (B: 75 x H: 188 x D: 68 cm)

Et fantastisk vinskab i solidt træ (amerikansk eg) fra mQuvée med en flot rødbrun nuance. Vinskabet skaber det rette klima for dine foretrukne årgange, som sikkert kan hvile på træhylder i bøg. mQuvée gør det muligt for dig at opbevare din vin på fremragende vis!

Hvorfor udsalg?
Vinopbevaringsskabet er en returenhed på grund af en mild fragtskade. Enheden har en bugle og nogle ridser. Funktioner er i nyskik.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


Climadiff fritstående vinkøleskab - CV41DZX (B: 49,3 x H: 84 x D: 58,7 cm)

Måske verdens mest solgte vinkøleskab, Climadiffs mest populære enhed, som er størst i Frankrig. En fritstående vinkøleskab med en pålidelig kompressor og plads til 40 flasker. 2 temperaturzoner og et lækkert finish, hvor hele rammen er i rustfrit stål. Høj kvalitet fra eksperten inden for vinkøleskabe, Climadiff!

Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Fritstående vinkøleskabe

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée integrérbare vinkøleskabe - WineMaster 81T Fullgalss White (B: 59 x H: 123,4 x D: 56,3 cm)

Større vinkøleskab fra mQuvée, der kan indbygges, med plads til 81 flasker. Eksklusive detaljer såsom træhylder, LED-belysning og tre temperaturzoner. Opbevar både rød- og hvidvin ved serveringtemperatur, gem et par flasker ved opbevaringstemperatur! Det er støjsvagt og kan nemt monteres, præcis som en indbygget ovn!

Symbol: Integrérbare vinkøleskabe Symbol: Lavt lydniveau Symbol: Winestorage technology Symbol: Multitemperatur

Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage vinkøleskab til indbygning - AVU23SX (B: 29,5 x H: 82/87 x D: 57,2 cm)

Helt indbyggelig enhed fra kvalitetsvaremærket Avintage (Climadiffs premiumserie). Helt flad dør uden fuger, I rustfri design. Sokkel findes I både sort og rustfrit udførende. I har også mulighed for, at skifte soklen ud og bruge køkkenets egen træfarve. Glasdøren er UV-beskyttet og enhedern fås med én tempereturzoner. Vælg nogen som kan vin og vinkøleskabe, vælg Avintage!

Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Energiklasse A

Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage vinkøleskab til indbygning - PRO161XDZ (B: 59,8 x H: 182 x D: 68 cm)

For dig, som vil have en vinkøleskab helt ind til en væg eller imellem to vægge, hvor en fritstående enhed ikke kan få tilstrækkeligt luft, passer Climadiffs indbyggelige vinkøleskabe perfekt! Store vinkøleskabe til dig, som behøver plads til mange vinflasker. De kan naturligvis også bruges som fritstående.Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage Premium integrérbart vinkøleskab - AV22XI (B: 59 x H: 45,5 x D: 54 cm)

Skal der være rigtig pænt i køkkenet, er det et helt integrérbart vinkøleskab I skal have. Først og fremmest til jer som bygger nyt. Her får I hele vinkøleskabet integreret med resten af køkkenmiljøet, præcis som en indbyggelig ovn. Vinkøleskabet har plads til 22 flasker fordelt på 3 hylder.

Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Energiklasse A

Klik her for flere billeder og mere information
 


KUNDESERVICE

Man-Fre 09:00-17:00
89 88 29 01

info@vinkoleskabet.dk

EKSPERTERNE - CLIMADIFF!

KØBSGUIDE – VI HJÆLPER DIG!