Vinkølere og vinopbevaringsskab fra Vinkøleskabet.dk

Outlet Vinkøleskabe


Her kan du finde produkter af høj kvalitet til utroligt lave priser! Det er først-til-mølle-princippet der gælder for alle produkter. De produkter du finder i listen, er sat ned til en god pris af forskellige årsager, så som ældre kollektion eller kampagne. Produkterne er selvfølgelig helt nye - så skynd jer!

 

mQuvée vinkøleskab til indbygning - WineCave Exclusive 187 Stainless (B: 59,5 x H: 183/191 x D: 57 cm)

Et topfunktionelt højskab fra mQuvée til dig, der ønsker et større vinkøleskab, som er skræddersyet til dit køkken. Du kan sætte din egen køkkensokkel foran vinkøleskabet, og dets praktiske hængsler minimerer dørens svingradius sammenlignet med andre modeller. Med plads til 123 flasker og 14 udtrækkelige hylder og et stilrent rustfrit design er dette vinkøleskab den detalje, der mangler i dit køkken!

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée integrérbart vinkøleskab – WineMaster Exclusive 97T Fullglass Black (B: 59,2 x H: 178,4 x D: 55,9 cm)

Eksklusiv nyhed! Innovativt og integrérbart vinkøleskab til dig, der kan lide at skifte mellem forskellige slags vine! Takket være vinkøleskabets tre justérbare temperaturzoner kan du køle flere vine med forskellige serveringstemperaturer samtidigt. Hvid belysning og stålfronter på alle 14 træhylder giver en elegant indretning, som kompletteres af smarte detaljer, bl.a. en displayhylde, hvor du kan fremvise de vine, du vil fremhæve lidt ekstra.

Symbol: Multitemperatur

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée vinkøleskab til indbygning - WineCave 60DD Fullglass Black (B: 59,5 x H: 82 x D: 59,6 cm)

Unikt og lækkert vinkøleskab fra mQuvée, som du åbner ved at trække ud i håndtaget (som med skuffer). Helt sort model med 5 udtrækshylder. Med 2 justérbare temperaturzoner med display på indvendig side. Plads til 45 flasker.

Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Vinkøleskabe til indbygning

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée integrérbart vinkøleskab - WineMaster 36D Modern (B: 59 x H: 59,5 x D: 56,3 cm)

Integrérbart vinkøleskab i både sort og rustfri finish - perfekt til det moderne hjem! Dette vinkøleskab fra mQuvée har plads til 34 flasker, der flot fordeles på køleskabets tre udtrækkelige hylder af træ. Vinkøleskabet kan nemt bygges ind i resten af køkkenmiljøet på samme måde som en indbygget ovn. Dette vinkøleskab er desuden lydløst og har energiklasse A.Klik her for flere billeder og mere information
 


Climadiff vinopbevaringsskab - CVV168B (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Mellemstort fritstående vinopbevaringsskab fra franske Climadiff med plads til 168 flasker. Dette vinrøde vinopbevaringsskab har en UV-beskyttet glasdør og stabile hylder, så du beskytter din vinsamling, samtidigt med at vinene altid holdes sikkert på plads.

Symbol: Monotemp Symbol: Fristående Symbol: Tillverkad i Europa Symbol: Låsbar

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée vinkøleskab til indbygning - WineCave 187 Anthracite Black Label-view (B: 59,5 x H: 183/191 x D: 57 cm)

Endelig findes WineCave 187 i varianten “label-view”! I denne variant er flaskernes etiketter synlige, og du kan fremvise dine vine selvom de opbevares liggende. Vinkøleskabet til indbygning er tilpasset det skandinaviske marked og er forsynet med et praktisk hængsel, som reducerer dørens svingradius. Med plads til 118 flasker og 14 udtrækkelige hylder i et stilrent sort design er dette vinkøleskab den detalje, der mangler i dit køkken!

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée fritstående vinkøleskab - WineExpert 180 Stainless (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Et stilfuldt og moderne vinkøleskab fra mQuvée. Vinkøleskabet er i et rustfrit ståldesign med ergonomisk håndtag og træhylder til den ekstra kræsne forbruger. Dette vinkøleskab har en UV-beskyttet glasdør, så du kan opbevare vinene på den bedste måde. Vinkøleskabet har to justérbare temperaturzoner, og kan rumme 180 flasker.

Symbol: Fritstående vinkøleskabe Symbol: 2 justerbare temperaturzoner

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée integrérbart vinkøleskab - WineMaster 36D Stainless (B: 59 x H: 59,5 x D: 56,3 cm)

Integrérbart vinkøleskab i både sort og rustfri finish - perfekt til det moderne hjem! Dette vinkøleskab fra mQuvée har plads til 34 flasker, der flot fordeles på køleskabets tre udtrækkelige hylder af træ. Vinkøleskabet kan nemt bygges ind i resten af køkkenmiljøet på samme måde som en indbygget ovn. Dette vinkøleskab er desuden lydløst og har energiklasse A.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Integrérbare vinkøleskabe Symbol: Lavt lydniveau Symbol: Winestorage technology Symbol: 2 justerbare temperaturzoner

Klik her for flere billeder og mere information
 


Climadiff vinopbevaringsskab – PCLV250 (B: 59,5 x H: 188 x D: 70 cm)

Vinopbevarings- og multifunktionsskab (justeres med et enkelt tryk på en knap) fra franske Climadiff. Vinopbevaringsskabet har 4 faste hylder samt en halv hylde, som er perfekt til stående opbevaring af vine. Skabet har en glasdør med UV-beskyttelse, vibrationsfri kompressor og plads til 248 flasker.

Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


Ølkøleskabe til indbygning rustfri - BeerServer 30 cm (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Flot og stilrent ølkøleskab, der kan indbygges! Enheden kan smidigt og nemt skubbes ind under køkkenbordet, og det hele er klart! Takket være et rustfrit design og en dør uden sammenføjninger giver dette ølkøleskab dit hjem en stilren finish og adgang til en perfekt afkølet øl - hver eneste gang!

Klik her for flere billeder og mere information

 


mQuvée fritstående vinkøleskab - WineExpert 192 Stainless (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Et stilfuldt og moderne vinkøleskab fra mQuvée. Vinkøleskabet er i et rustfrit ståldesign med ergonomisk håndtag og træhylder til den ekstra kræsne forbruger. Dette vinkøleskab har en UV-beskyttet glasdør, så du kan opbevare vinene på den bedste måde. Vinkøleskabet kan rumme 192 flasker.

Symbol: Fritstående vinkøleskabe

Klik her for flere billeder og mere information
 


Climadiff vinopbevaringsskab – PRO100 (B: 59,5 x H: 129 x D: 70 cm)

Vinopbevarings- og multifunktionsskab (justeres med et enkelt tryk på en knap) fra franske Climadiff. Vinopbevaringsskabet har hylder i label-view-model for bedre tilgængelighed, så vinflaskernes etiketter er nemmere at se. Skabet har en glasdør med UV-beskyttelse, vibrationsfri kompressor og plads til 98 flasker.

Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage vinkøleskab til indbygning - AVU54SXDZA (B: 59,5 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

Flot enhed til indbygning fra kvalitetsvaremærket Avintage (Climadiffs premiumserie) i rustfrit design med sort sokkel. Glasdøren er UV-beskyttet og enheden fås med én temperaturzone. Hvis du skal vælge nogen, der ved noget om vin og vinkøleskabe, så vælg Avintage!

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Vinkøleskabe til indbygning

Klik her for flere billeder og mer information
 


Climadiff vinopbevaringsskab – PRO125 (B: 59,5 x H: 159 x D: 70 cm)

Vinopbevarings- og multifunktionsskab (justeres med et enkelt tryk på en knap) fra franske Climadiff. Vinopbevaringsskabet har hylder i label-view-model for bedre tilgængelighed, så vinflaskernes etiketter er nemmere at se. Skabet har en glasdør med UV-beskyttelse, vibrationsfri kompressor og plads til 125 flasker.

Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage Premium integrérbart vinkøleskab - AV22XI (B: 59 x H: 45,5 x D: 54 cm)

Skal der være rigtig pænt i køkkenet, er det et komplet integreret vinkøleskab du skal have. Først og fremmest til dig som bygger nyt. Her får du hele vinkøleskabet integreret med resten af køkkenmiljøet, præcis som en indbygningsovn. Vinkøleskabet har plads til 22 flasker fordelt på 3 hylder.

Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Energiklasse A

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée vinkøleskab til indbygning Præsentationshylde - WineCave 700 60S Stainless (B: 59,5 x H: 80/89 x D: 57 cm)

Et stilrent vinkøleskab i eksklusiv finish til dig, som vil køle dine vine ved én og samme temperatur! Vinkøleskabet kommer med en unik dørhøjde på 700 mm for at passe til det europæiske hjem. En displayhylde og en præsentationshylde i træ medfølger, så du kan præsentere din vin på en flot måde. Vinkøleskabet bygges let ind under køkkenbordet, men kan også bruges fritstående. Med én temperaturzone og en dør uden samlinger får du et vinkøleskab, som giver dit køkken et ensartet look.Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage vinkøleskab til indbygning - AVU53CDZA (B: 59,5 x H: 82/87 x D: 57,1 cm)

Flot enhed til indbygning fra kvalitetsvaremærket Avintage (Climadiffs premiumserie). Vinkøleskabet har en helt flad rustfri dør uden fuger i et flot sort design. Glasdøren er UV-beskyttet og enheden fås med to temperaturzoner. Hvis du skal vælge nogen, der ved noget om vin og vinkøleskabe, så vælg Avintage!

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Vinkøleskabe til indbygning

Klik her for flere billeder og mer information
 


Cavin fritstående vinkøleskab – Northern Collection 28 (B: 46 x H: 74 x D: 52 cm)

Et prisvenligt vinkøleskab til det moderne hjem! Rustfrit design, hylder af træ og LED-belysning giver det fritstående vinkøleskab et stilfuldt udtryk. Vinkøleskabet rummer 28 flasker, har en justérbar temperaturzone og har – takket være Peltier-teknologien – en lav vibration.

Symbol: Fristående produkt

Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage vinkøleskab til indbygning - PRO161XDZ (B: 59,8 x H: 182 x D: 68 cm)

For dig, som vil have et vinkøleskab stående helt ind til en væg eller imellem to vægge, hvor en fritstående enhed ikke kan få tilstrækkeligt luft, passer Climadiffs indbyggelige vinkøleskabe perfekt! Store vinkøleskabe til dig, som behøver plads til mange vinflasker. De kan naturligvis også bruges som fritstående.Klik her for flere billeder og mere information
 


La Sommelière multifunktionsskab - VIP315V (B.70 x H.193 x D.71,5 cm)

Et rummeligt multifunktionsskab, hvor du kan opbevare dine bedste vine ved den rigtige temperatur. Ved hjælp af tre zoner, hvor du kan indstille de forskellige temperaturer, kan du opdele dine vine, så du opnår den bedste opbevaring. Med den vibrationsfri kompressor får skabet et lavt støjniveau, ligesom det har en UV-beskyttet glasdør.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Fritstående vinkøleskabe Symbol: Multitemperatur Symbol: Produktet er aflåseligt Symbol: Produktet er fremstillet i Europa

Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage vinkøleskab til indbygning - AVU52SX (B: 59,5 x H: 82/87 x D: 57,1 cm)

Flot enhed til indbygning fra kvalitetsvaremærket Avintage (Climadiffs premiumserie). Vinkøleskabet er med en helt flad dør uden fuger, og i et rustfrit design. Du har også mulighed for at skifte soklen ud, og bruge køkkenets egen træfarve. Glasdøren er UV-beskyttet og enheden fås med én temperaturzone. Hvis du skal vælge nogen, der ved noget om vin og vinkøleskabe, så vælg Avintage!

Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Energiklasse A

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée integrérbart vinkøleskab - WineMaster 59D Powder White (B: 59 x H: 88,5 x D: 56,3 cm)

Stilrent vinkøleskab fra mQuvée med en mathvid finish. Skabet kan rumme 57 flasker. Med de 2 justérbare temperaturzoner og 6 træhylder med udtræk er du klar til at køle både rød- og hvidvine. Vinkøleskabet er støjsvagt og har energimærkningen A. Det er ligeledes enkelt at montere i dit køkken – nøjagtigt som en indbygningsovn.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Integrérbare vinkøleskabe Symbol: Lavt lydniveau Symbol: Winestorage technology Symbol: 2 justerbare temperaturzoner

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée vinopbevaringsskab - Prestige Range 66 White (B: 65,5 x H: 131 x D: 61 cm)

Beslut dig for et hvidt vinskab med træomslag som gør sig godt i dit hjem. Vinskabet tager sig godt af dine vine og giver fantastiske opbevaringsforhold såsom kontrolleret temperatur og fugtighed, UV-beskyttet glas og vibrationsfri kompressor. Sørg for at din vin vil få den bedste opbevaring ved at gemme dem i et vinskab fra mQuvée!

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage integrérbart vinkøleskab - AVI63CSZA (B: 59 x H: 59,5 x D: 56 cm)

Innovativt og integrérbart vinkøleskab fra franske Climadiffs førsteklasses mærke Avintage. Vinkøleskabet er udstyret med en vakuumpumpe, der forlænger holdbarheden på op til 4 vine, som opbevares stående. Vinkøleskabet er energiklasse A og rummer op til 33 flasker.

Symbol: Energy class A Symbol: Integrated wine cooler

Klik her for flere billeder og mere informat
 


Avintage vinopbevaringsskab - AVV168B (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Mellemstort fritstående vinopbevaringsskab fra franske Avintage med plads til 168 flasker. Dette vinrøde vinopbevaringsskab har en UV-beskyttet glasdør og stabile hylder, så du beskytter din vinsamling, samtidigt med at vinene altid holdes sikkert på plads.

Symbol: Monotemp Symbol: Fristående Symbol: Tillverkad i Europa Symbol: Låsbar

Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage Premium integrérbart vinkøleskab – AVI47XDZ (B: 59,5 x H: 88,7 x D: 55,6 cm)

Skal køkkenet være ekstra pænt, bør du gå efter et vinkøleskab, der kan indbygges, fra Climadiffs premiumvaremærke Avintage. Det passer ideelt til dig, der står over for et nybyggeri. Her får du hele vinkøleskabet integreret med resten af køkkenmiljøet, præcis som med en indbygningsovn. Dette rustfrie vinkøleskab har 2 zoner og 4 udtrækshylder i træ samt 1 præsentationshylde. Der er plads til 52 flasker.Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée vinopbevaringsskab - American Oak 72 Brown (B: 70 x H: 103 x D: 65 cm)

Førsteklasses vinskab i solidt træ (amerikansk eg) med en rødbrun nuance fra mQuvée. Du kan præsentere 66 af dine vinflasker på de 4 hylder i ægte træ. Vinskabet har en justerbar fugtighed, temperatur og en vibrationsfri kompressor, som giver dine vine et fredeligt og sikkert miljø at opbevares i!

Symbol: Fritstående vinkøleskabe Symbol: Produktet er aflåseligt Symbol: Lavt lydniveau Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage Premium integrérbart vinkøleskab - AVI81XDZA (B: 59,4 x H: 123,3 x D: 55,5)

Skal der være rigtig pænt i køkkenet, er det et komplet integreret vinkøleskab du skal have. Først og fremmest til dig som bygger nyt. Her får du hele vinkøleskabet integreret med resten af køkkenmiljøet, præcis som en indbygningsovn. Vinkøleskabet har plads til 79 flasker fordelt på 8 udtrækkelige hylder i træ.

Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Integrérbare vinkøleskabe Symbol: Energiklass A

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée vinopbevaringsskab - Prestige Range 46 White (B: 70 x H: 103 x D: 65 cm)

Unikt vinskab med hvidt træomslag som giver en levende følelse i dit hjem. Vinskabet har eksklusive egenskaber såsom individuelt kontrolleret temperatur og fugtighed, UV-beskyttet glasdør og en vibrationsfri kompressor. En smagfuld indretningsdetalje som samtidig opbevarer 46 af dine vine under den samme temperatur!

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


KUNDESERVICE

Man-Fre 09:00-17:00

KØBSGUIDE – Vi hjælper dig!

TRYG SHOPPING