Vinkølere og vinopbevaringsskab fra Vinkøleskabet.dk
Vinkøleskabet.dk - Købsinformation

KøbsinformationOm vores vinkøleskabe

vinkøleskabet.dk sælger vi vinkøleskabe af varemærkerne Climadiff, Caso Germany og Severin. Vi har mange servicekontakter og en stor viden indenfor området. Hvis I er intresserede i et produkt som I ikke kan finde på vores hjemmeside er I velkommen til at kontakte os. Ofte har vi mulighed for skaffe det produkt I er ude efter.
betalningsalternativ Betalingsmetode

Betaling med kort

Betaler du med kort, reserveres beløbet direkte på kortet. Dette sker i forbindelse med, at du placerer ordren. Beløbet debiteres senest 30 dage efter, at bestillingen er gennemført. Hvis du ikke ønsker at få bestillingen leveret inden 30 dage og ikke ønsker, at pengene skal trækkes fra kortet, før bestillingen leveres, anbefaler vi, at du vælger et andet betalingsalternativ. Vi accepterer kort som Visa og MasterCard.


Forudbetaling via bankoverførsel

Du betaler forud til vores bankkonto. Husk at angive fakturanummeret, når du overfører beløbet.


Kortbetalning

Ved betaling med kort reserveres ordresummen direkte på kortet ved placeret ordre. Beløbet trækkes fra kortet i løbet af 30 dage fra orden er placeret. Hvis De som kunde ikke kan få eller ønsker at få ordren leveret i løbet af 30 dage, og De ikke ønsker, at pengene skal trækkes fra Deres konto, før varen leveres, beder vi jer om at vælge et andet betalingsalternativ.


Collector fakturaløsning

I samarbejde med Collector Bank AB tilbyder vi faktura- og delbetaling. Når du vælger faktura som betalingsalternativ, modtager du dine varer, inden du betaler. Du kan herefter vælge at betale hele beløbet på én gang eller dele betalingen op i mindre dele. Vi tar en afgift på 29kr når du som kunde vælger at betale via Collector-faktura. Vælger man at få en fysisk faktura tilkommer en afgift på 29 kr. Du kan kun bestille til din folkeregisteradresse, når du vælger faktura- eller delbetaling, og du skal være mindst 18 år gammel, når ordren placeres. Når du har modtaget fakturaen, kan du vælge at delbetale i op til 36 måneder ved at betale det laveste beløb, der er angivet på fakturaen. Ved delbetaling tilløber der en rente på 19,2%/år. Der foretages i visse tilfælde et hurtigt kredittjek, hvilket indebærer kreditoplysninger. Ved en forsinket eller manglende betaling pålægges der et rykkergebyr samt morarente. På det nedenstående link finder du Collectors generelle vilkår:


Almene vilkår for faktura og kontokredit
Standardiseret europæisk forbrugerkreditinformation
leveransinformation Leveringsinformation

Hvis I køber et vinkøleskab hos os leveres det hjem til jer helt uden fragtomkostninger hvis I bor i Danmark (ikke gældende Færøerne og Grønland). I behøver altså ikke hente vinkøleskabet på et postkontor eller lignende. Vi leverer med Skanlog, og det er muligt at tilkøbe bærehjælp eller aftenlevering. Notér dog at når varen bringes ud, skal I kun regne med at den bliver leveret til døren og ikke bliver bragt ind i jeres hjem, hvis I ikke har valgt det tillæg. At få varen ind og placeret på det sted hvor I ønsker kan tilkøbes men er ellers på eget ansvar. Vinkøleskabet vil blive leveret på en halvpalle og er færdigmonteret. Varen kan blive leveret på to forskellige måder. Hvis varen bliver sendt ud til en firma adresse bliver den leveret indenfor 1-3 arbejdsdage. Hvis I som firmakunde ønsker at blive kontaktet for at aftale en bestemt dato og tid når varen skal leveres kan dette godt aftales men kontakt os gerne før I bestiller varen så vi kan hjælpe jer med dette.

Hvis varen bliver sendt til en privatperson bliver I kontaktet af Skanlog ca en dag før levering, hvor I og fragtselskabet aftaler en tid eller anden dag hvor varen kan blive leveret til jer. For det meste får I så en 3 timers tidsperiode den dato hvor levering skal ske hvor I skal være hjemme for at modtage varen. Skanlog har forskellige lokale regler som styrer hvordan fragt sker og der kan derfor være mindre afvigelser i hvordan levering finder sted.

For ordrer under 500 DKK tilkommer der 49 DKK I fragtomkostning.**

Leveringstiden er 2-5 dage fra ordren modtaget og betalt. Ved adresseændring tilkommer en afgift på 195 kronor.

Bemærk! Bemærk at det er jeres ansvar at kontrollere varen når I modtager den. Hvis der er skader på den modtagne vare, da skal I rapportere fejlen/skaden til fragtmanden. Hvis I opdager en skjult skade skal den rapporteres til os inden for 7 dage efter I har modtaget leveringen. Det er derfor vigtigt, at i selv modtager varen så den ikke står og venter for længe uden at blive kontrolleret. Fragtskader der rapporteres mere end 7 dage efter levering kan vi desværre ikke gøre noget ved.

***Hvis du ikke modtager eller henter din pakke inden 14 dage, påregnes der en afgift for ikke-afhentet pakke. Afgiften er følgende:
Vinkøleskabe & vinopbevaringsskab - 900 DKK
Øvrige produkter - 200 DKK
Ångra köp Fortrydelsesret

Når du køber et af vores produkter, får du altid 14 dages fortrydelsesret. Du har derfor mulighed for at fortryde dit køb i op til 14 dage efter, at du har modtaget din vare. Varen skal ikke nødvendigvis være returneret inden for 14 dages-fristen, men vi skal have besked om, at du ønsker at udnytte returretten, inden fristen på de 14 dage udløber. Giv os gerne besked via e-mail. Tilbagebetalingen af købsværdien (herunder fragt & administrationsgebyr) sker hurtigst muligt. Lovkravet er 30 dage fra vores modtagelse af varen, men tilbagebetalingen sker almindeligvis hurtigere end dette.

Når du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og vil have refunderet købsværdien, er det en betingelse, at varen skal være i væsentligt uændret stand ved returneringen. Er varen blevet taget i brug, påregnes der et gebyr for den værdiforringelse, der fastsættes efter en vurdering af varens stand ved tilbagelevering. Vælger du at udnytte din fortrydelsesret, står du selv for returfragten. Du er her velkommen til kontakte os inden returneringen, så vi kan oplyse dig, hvad returfragten beløber sig til for netop din vare.

Læs mere om fortrydelsesret på www.forbrug.dk >
Garanti og reklamation Garanti og reklamation

Vi tilbyder 1 års garanti på samtlige vinkøleskabe, med service på plads for større skabe. Oplever du problemer med dit produkt uden for garantitiden, hjælper vi dig med at kontakte leverandøren uden ekstra omkostninger.

Hvis I fortryder jeres køb og sender varen tilbage til os kræver vi også at modtage emballagen tillbage. På Vinkøleskabet.dk har du 2 års reklamationsret fra den dato I gennemfører jeres køb. Hvis varen er skadet eller der er anden fejl I varen venligst kontakt os på info@vinkoleskabet.dk eller ring 89 88 29 01.

Ved en eventuel tvist følger vi Forbrugerklagenævnets retningslinjer. Vi henviser også til EU’s online platform som giver alle forbrugere adgang til at prøve deres sag ved en domstol i tilfælde af tvister, som er opstået ved e-handel over landegrænser.
integritetspolicy Databeskyttelsespolitik

Vores privatlivspolitik er baseret på EUs forordning om datalagring, der kalles GDPR. Alt om denne publicering og mer ifo kan der læses om på deres hjemmeside.

Lindström & Sondén AB, 556762-7392, Havsbadsvägen 1, 262 63 Ängelholm, er ejeren af den data som der er indsamlet på denne hjemmeside. Denne privatlivspolitik styrer hvordan vi håndterer den indsamlede data.

1. Hvorfor lagrer vi data og hvordan bruger vi den?
Lindström & Sondén AB samler bruger data for at kunne tilbyde en god købsoplevelse. Vi samler data til 3 formål.

A. For at kunne afslutte et køb
B. Gennem den kundekontakt som opstår når kunder kontakter oss
C. Gennem vores loyalitetsprogram

Dataen kan indeholde dit navn, leverings- og faktureringsadresse, mailadresse, telefonnummer og specifikke detaljer omkring dit køb eller ærinde. Venligst se vedhæftet Bilaga 1 for detaljeret information om den data vi lagrer. Udover datalagring modtager vi automatisk din IP-adresse når du besøger vores hjemmesider, dette for at lære os mere om tekniske dele som browsere og operativsystem. Dette er ikke koblet til nogen personlig information. Vores hjemmesider bruger cookies for at de skal være funktionelle.

2. På hvilke grundlag lagrer i data? EU har lavet et antal grunde som anses lovlige for at lagre data, såsom information som bruges for at kunne afslutte et kontrakt eller overenskomst. Se bilaga 1 for en specifikation på hvilke grunde vi baserer vores dataindsamling på.

3. Hvordan får i mit samtykke? Når en ordre placeres spares dataen med støtte af kontraktlige grunde for at kunne lave en købeaftale. Når du deler din personlige data gennem at tage del af vores loyalitetsprogram eller har haft kontakt med vores kundeservice formoder vi at du samtykker til at vi lagrer data ud fra betingelserne i denne tekst. Dataen lagres kun til det specifikke tilfælde.

4. Hvordan hæver jeg mit samtykke? Hvis du har deltaget i vores loyalitetsprogram eller har haft kundekontakt med os og fortryder, kan du når som helst hæve dit samtykke gennem at kontakte os på følgende måde: info@lsbolagen.se eller LSbolagen, Havsbadsvägen 1, Ängelholm, 262 63 SWEDEN.
Det samme gælder ved ønske om at flytte dataen til andre virksomheder.

5. Sikkerhed Vi forholder os til markedets best-practice for at sikre os at vi beskytter din personlige data på bedst mulige måde. Hovedformålet med dette er at forhindre at dataen går tabt, bliver misbrugt, ændres eller ødelægges..

Personlig data deles ikke med en tredje part, udover:
• Til myndigheder ved mistanke om forbrydelse. Vi er forpligtet til at dele data ved mistanke om at en forbrydelse begås.
• Godkendte partnere som har brug for specifik information for at kunne fuldføre et køb. Dette omfatter:
o Logistikpartnere for levering af varer
o Betalningspartner for at kunne tage betalt for din ordre
o IT-partner som vi behøver for at drive vores virksomhed, fx. hosting partners og customer service - software.

6. Ændringer i vores privatlivspolitik Alle ændringer i vores privatlivspolitik vil blive opdateret på vores hjemmeside. Hvis det er hastende eller kritiske forandringer kan de blive sendt ud via email.
KUNDESERVICE

Man-Fre 09:00-17:00

KØBSGUIDE – Vi hjælper dig!

TRYG SHOPPING