Vinkølere og vinopbevaringsskab fra Vinkøleskabet.dk

Indbygget vinkøleskab - Avintage 15 - 60 cm bred


Klassisk vinkøleskab fra Avintage, Climadiff Premium Collection som passer perfekt til at bygges ind under køkkenbordet. Vælg mellem rustfri og sorte vinkøleskabe med helt jævn dør uden nogle sammenføjninger (Seamless door). Climadiff er i dag en ledende leverandør af vinkøleskabe og vinskabe, og vi kan garantere at du virkelig bliver tilfreds med deres premiumvinkøleskabe i hjemmet!

 

Avintage vinkøleskab til indbygning - AVU18CDZ (B:29,5 x H: 82/87 x D: 57 cm)

Franske Climadiffs premiumvaremærke Avintage. Flot, sort vinkøleskab til indbygning med plads til 17 flasker. Vinkøleskabet kan nemt bygges ind under køkkenbordet og har 3 udtrækkelige hylder i metal med træfront , der virkelig giver det der lille ekstra!

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Vinkøleskabe til indbygning

Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage vinkøleskab til indbygning - AVU41SXDPA (B: 59,5 x H: 82/87 x D: 57,1 cm)

Helt indbyggelig enhed fra kvalitetsvaremærket Avintage (Climadiffs premiumserie). Helt flad dør uden fuger, I rustfri design. Sokkel findes I både sort og rustfrit udførende. I har også mulighed for, at skifte soklen ud og bruge køkkenets egen træfarve. Glasdøren er UV-beskyttet og enhedern fås med én tempereturzoner. Vælg nogen som kan vin og vinkøleskabe, vælg Avintage!

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Vinkøleskabe til indbygning

Klik her for flere billeder og mere information
 


KUNDESERVICE

Man-Fre 09:00-17:00

KØBSGUIDE – Vi hjælper dig!

TRYG SHOPPING