Vinkølere og vinopbevaringsskab fra Vinkøleskabet.dk


Cavin – Fransk viden, Skandinavisk design

Franskmændene er kendt for deres vin og skandinaverne for deres design. Cavin blev grundlagt med en fod i hvert område. Ved at kombinere vinkundskab med passion for design har Cavin produceret vinkøleskabe, som er stilrene og til rimelige priser. Navnet Cavin er en sammensætning af de franske ord “cave” og “vin” og henviser til det franske ord for vinkælder – Cavins passion!

Cavin fritstående vinkøleskab – Polar Collection 49 Retro (B: 55 x H: 83,5 x D: 55,5 cm)

Langt om længe er Cavins vinkøleskab i retro design her! Med en kapacitet på op til 45 flasker, én temperaturzone, kompressorkøling og energiklasse A er dette vinkøleskabet til dig, som leder efter et godt vinkøleskab med et unikt design!

Symbol: Energiklass A Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt

Klik her for flere billeder og mere information
 


Cavin vinkøleskab til indbygning - Scandinavian Collection 40 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 82/88 x D: 57,3 cm)

Moderne og stilrent vinkøleskab til indbygning, med håndtag og sokkel i et flot sort design. To temperaturzoner og hylder af træ skaber de perfekte forudsætninger for at opbevare din vin på en flot og effektiv måde. I dette vinkøleskab er der plads til 40 flasker.Klik her for flere billeder og mere information
 


Cavin vinkøleskab til indbygning - Scandinavian Collection 40 Stainless (B: 59,5 x H: 82/88 x D: 57,3 cm)

Moderne og stilrent vinkøleskab til indbygning i rustfrit design. To temperaturzoner og hylder af træ skaber de perfekte forudsætninger for at opbevare din vin på en flot og effektiv måde. I dette vinkøleskab er der plads til 40 flasker.Klik her for flere billeder og mere information
 


Cavin fritstående vinkøleskab – Polar Collection 32 (B: 49,3 x H: 84 x D: 58,7 cm)

Servér dine vine ved perfekt serveringstemperatur fra et vinkøleskab med energiklasse A! Cavins fritstående vinkøleskab har to indstillelige temperaturzoner: til rødvin i den nederste og hvidvin i den øverste zone. Vinkøleskabet er desuden forsynet med et integreret håndtag, som giver et stilrent udseende, køles af en kompressor og har plads til 32 flasker.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt

Klik her for flere billeder og mere information
 


Cavin fritstående vinkøleskab – Polar Collection 31 (B: 49,3 x H: 84 x D: 58,7 cm)

Servér dine vine ved perfekt serveringstemperatur! Cavins fritstående vinkøleskab har to indstillelige temperaturzoner: til rødvin i den nederste, og hvidvin i den øverste zone. Håndtag og dør af rustfrit stål betyder et moderne design, som ledsages af energiklasse A, kompressorkøling og plads til 32 flasker.

Symbol: Energiklass A Symbol: Fristående produkt

Klik her for flere billeder og mere information
 


Cavin fritstående vinkøleskab – Polar Collection 49 (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

Fritstående vinkøleskab i sort design fra Cavin. Vinkøleskabet rummer op til 45 flasker, og har én temperaturzone. Vinkøleskabet er forsynet med kompressorkøling, træhylder og er i energiklasse A. Længst nede har vinkøleskabet en elegant displayhylde, som udstiller dine vine på bedste måde!

Symbol: Energiklass A Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt

Klik her for flere billeder og mere information
 


Cavin Fritstående vinkøleskab – Polar Collection 50 (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

Et fritstående vinkøleskab i rustfrit design fra Cavin. Vinkøleskabet rummer op til 45 flasker og har én temperaturzone. Vinkøleskabet er forsynet med kompressorkøling, træhylder og er i energiklasse A. Længst nede har vinkøleskabet en elegant displayhylde, som udstiller dine vine på bedste måde!

Symbol: Energiklass A Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt

Klik her for flere billeder og mere information
 


Cavin integrérbart vinkøleskab - Scandinavian Collection 18 (B: 59,5 x H: 44,5 x D: 56,0 cm)

Moderne integrérbart vinkøleskab med sort finish. Kompressorkøling og hylder af træ skaber de perfekte forudsætninger for at opbevare din vin på en flot og effektiv måde. I dette vinkøleskab er der plads til 18 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Integrérbare vinkøleskabe

Klik her for flere billeder og mere information
 


Cavin vinkøleskab til indbygning – Scandinavian Collection 15 (B: 14,5 x H: 82/89 x D: 54,8 cm)

Lille vinkøleskab til indbygning fra Cavin. Det sorte vinkøleskab tilbyder plads til 8 flasker, hvoraf én opbevares stående – perfekt opbevaring af en åbnet vinflaske. Med det slanke design er dette et perfekt vinkøleskab til dig, der mangler plads i køkkenet eller blot ønsker et mindre vinkøleskab!

Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Energiklass A

Klik her for flere billeder og mere information
 


Cavin vinkøleskab til indbygning - Scandinavian Collection 800 Black (B: 37,8 x H: 86,5/92,5 x D: 60 cm)

Meget værdi for få penge! Det indbyggede vinkøleskab rummer 29 flasker og køles med en kompressor, som er forsynet med et beskyttende anti-vibrationssystem. Vinkøleskabet har et stilrent design med fem udtrækkelige hylder af træ, og to justérbare temperaturzoner. Vinkøleskabet har desuden en dørhøjde på 800 mm, som betyder, at det passer perfekt til dig, der f.eks. har et køkken fra IKEA.

Symbol: Energiklass A Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner

Klik her for flere billeder og mere information
 


Cavin vinkøleskab til indbygning - Scandinavian Collection 800 Stainless (B: 37,8 x H: 86,5/92,5 x D: 60 cm)

Meget værdi for få penge! Det indbyggede vinkøleskab rummer 29 flasker og køles med en kompressor, som er forsynet med et beskyttende anti-vibrationssystem. Vinkøleskabet har et stilrent design med fem udtrækkelige hylder af træ og to justérbare temperaturzoner. Vinkøleskabet har desuden en dørhøjde på 800 mm, som betyder, at det passer perfekt til dig, der f.eks. har et køkken fra IKEA.

Symbol: Energiklass A Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner

Klik her for flere billeder og mere information
 


Cavin vinkøleskab til indbygning – Scandinavian Collection 60 (B: 59,5 x H: 82/88,5 x D: 56 cm)

Vinkøleskab med dobbeltdør, til indbygning med mulighed for at køle øl! I højre temperaturzone er der plads til 19 vinflasker på 6 træhylder med flotte stålfronter. I køleskabets venstre zone kan du selv vælge, om du vil opbevare 15 vinflasker eller 55 øldåser på 3 hylder af glas. Begge zoner kan indstilles mellem 5 og 18 grader og er forsynet med digitalt display og flot, hvid LED-belysning. Køleskabet indbygget nemt under køkkenbordet, men kan også anvendes som fritstående.Klik her for flere billeder og mere information
 


KUNDESERVICE

Man - Fre 09.00 - 17.00

KØBSGUIDE – Vi hjælper dig!

TRYG SHOPPING