Vinkøleskabe og vinopbevaringsskab fra Vinkøleskabet.dk

Nye energiklasser! Læs mere her.

Cavin 800 er vinkøleskabet til dig, der har køkkenlåger med en højde på 800 mm. Vinkøleskabet er specielt tilpasset det skandinaviske marked, og passer f.eks. til køkkener fra Ikea. Med en unik dørhøjde og et stilrent design sørger dette vinkøleskab for et moderne look i dit hjem.


Cavin vinkøleskab til indbygning - Scandinavian Collection 800 Black (B: 37,8 x H: 86,5/92,5 x D: 60 cm)

Meget værdi for få penge! Det indbyggede vinkøleskab rummer 29 flasker og køles med en kompressor, som er forsynet med et beskyttende anti-vibrationssystem. Vinkøleskabet har et stilrent design med fem udtrækkelige hylder af træ, og to justérbare temperaturzoner. Vinkøleskabet har desuden en dørhøjde på 800 mm, som betyder, at det passer perfekt til dig, der f.eks. har et køkken fra IKEA.

Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner

Klik her for flere billeder og mere information
 


Cavin vinkøleskab til indbygning - Scandinavian Collection 800 Stainless (B: 37,8 x H: 86,5/92,5 x D: 60 cm)

Meget værdi for få penge! Det indbyggede vinkøleskab rummer 29 flasker og køles med en kompressor, som er forsynet med et beskyttende anti-vibrationssystem. Vinkøleskabet har et stilrent design med fem udtrækkelige hylder af træ og to justérbare temperaturzoner. Vinkøleskabet har desuden en dørhøjde på 800 mm, som betyder, at det passer perfekt til dig, der f.eks. har et køkken fra IKEA.

Symbol: Inbyggbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Två temperaturzoner

Klik her for flere billeder og mere information
 


KUNDESERVICE

Man - Fre 09.00 - 17.00

KØBSGUIDE – Vi hjælper dig!

TRYG SHOPPING