Vinkøleskabe og vinopbevaringsskab fra Vinkøleskabet.dk

Nye energiklasser! Læs mere her.

Et vinopbevaringsskab beregnet til eksperter, feinschmeckere og samlere med høje forventninger – men først og fremmest til dig, som vil prøve at opbevare din vin rigtigt. Er du ude efter et vinopbevaringsskab af høj kvalitet - så skal du investere i et vinopbevaringsskab fra Frankrigs nr. 1, hvad angår vinopbevaring, nemlig Climadiff! Her finder du vinopbevaringsskabe i forskellige størrelser og designs - til både vin og champagne.


Avintage vinopbevaringsskab - AV306A+ (B: 70 x H: 183 x D: 71 cm)

Vi kan varmt anbefale Climadiff til dig, som vil opbevare vin på en virkelig god måde! Som nummer et i Frankrig satser man udelukkende på at producere vinopbevaringsskabe og vinkøleskabe og kender derfor rigtigt meget til branchen. Mange andre producenter ombygger bare et eksisterende køleskab og kalder det et vinopbevaringsskab. Climadiff bygger sine skabe omkring flasken og gør skabet bredere og dybere, så man kan håndtere et stort antal flasker. Enhederne følger også de 5 gyldne regler for opbevaring af vin og giver dine vine endnu bedre forudsætninger end en vinkælder.

Symbol: Produktet er aflåseligt Symbol: Fritstående vinkøleskabe Symbol: Monotemperatur Symbol: Produktet er fremstillet i Europa

Klik her for flere billeder og mere information
 


KUNDESERVICE

Man - Fre 09.00 - 17.00

KØBSGUIDE – Vi hjælper dig!

TRYG SHOPPING