Vi har efter anmodning indhentet utroligt stilfulde ølkølere fra det tyske kvalitetsmærke Severin. Her kan du opbevare flasker af dine bedste mærker. Und dig selv en ølkøler fra os, så du altid kan servere iskolde øl til kammeraterne. Vælg mellem to forskellige størrelser!


Ølkøleskabe til indbygning rustfri - AVU-BeerServer 30 cm (B: 29,5 x H: 82/87 x D: 57,2 cm)

Flot og stilrent ølkøleskab, der kan indbygges! AVU-BeerServer kan smidigt og nemt skubbes ind under køkkenbordet, og det hele er klart! Takket være et rustfrit design og en dør uden sammenføjninger giver dette ølkøleskab dit hjem en stilren finish og adgang til en perfekt afkølet øl - hver eneste gang!

Klik her for flere billeder og mere information

 


Ølkøleskab til indbygning i rustfrit stål - Subzero Beer Froster 40 cm (B: 39,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Dette ølkøleskab kan gå ned til - 4 grader og afkøler øllen ganske hurtigt, så de får en lækker kølig overflade! Vi lover, at du får det sejeste ølkøleskab på markedet, og det er såmænd også flot, når det bliver indbygget! Designet i rustfrit stål og med en dør uden samlinger, hvilket giver dette ølkøleskab en flot finish, og du får kolde øl - hver gang!

Klik her for flere billeder og mere information

 


Ølkøleskab til indbygning i rustfrit stål - BeerServer 60 cm (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Stilfuldt og elegant ølkøleskab til indbygning! Ølkøleskabet kan nemt integreres under køkkenbordet, og herefter er du klar til action! Designet i rustfrit stål og med en dør uden samlinger, hvilkt giver dette ølkøleskab en flot finish, og du får kolde øl - hver gang!

Klik her for flere billeder og mere information

 


Vin- og ølkøleskab, kombinationspakke 60 cm (B: 59 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

En unik pakke til dig, der elsker både vin og øl! Nu tilbyder vi en kombinationspakke, som består af et vinkøleskab til indbygning og et ølkøleskab til indbygning. Med pakken kan du køle både vin og øl til perfekt serveringstemperatur – uden det er nødvendigt at gå på kompromis! Vin- og ølkøleskabet er to separate enheder, som kan bygges sammen ved siden af hinanden.Klik her for flere billeder og mere information
 


KUNDESERVICE

Man-Fre 09:00-17:00

KØBSGUIDE – Vi hjælper dig!

INSTALLATIONSGUIDE

TRYG SHOPPING