Vinkøleskabe og vinopbevaringsskab fra Vinkøleskabet.dk

Vi har efter anmodning indhentet utroligt stilfulde ølkølere fra det tyske kvalitetsmærke Severin. Her kan du opbevare flasker af dine bedste mærker. Und dig selv en ølkøler fra os, så du altid kan servere iskolde øl til kammeraterne. Vælg mellem to forskellige størrelser!


Fritstående ølkøleskab - 63 L Stainless (H: 69,7 x B: 43 x D: 50,7 cm)

Stilfuldt og elegant ølkøleskab til dit hjem som afkøler øllen 0-10 grader ganske hurtigt, så de får en lækker kølig overflade. Ølkøleskabet er holdbart og kan bruges i koldere miljøer, f.eks. i en udestue eller i en garage. Designet i rustfrit stål og med en dør af to lag glas, giver dette ølkøleskab en flot finish, og du får kolde øl - hver gang!

Klik her for flere billeder og mere information
 


Ølkøleskabe til indbygning rustfri - BeerServer 30 cm (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Flot og stilrent ølkøleskab, der kan indbygges! Enheden kan smidigt og nemt skubbes ind under køkkenbordet, og det hele er klart! Takket være et rustfrit design og en dør uden sammenføjninger giver dette ølkøleskab dit hjem en stilren finish og adgang til en perfekt afkølet øl - hver eneste gang!

Klik her for flere billeder og mere information

 


Ølkøleskab til indbygning i rustfrit stål - Subzero Beer Froster 40 cm (B: 39,5 x H: 80/89 x D: 57 cm)

Dette ølkøleskab kan gå ned til - 4 grader og afkøler øllen ganske hurtigt, så de får en lækker kølig overflade! Vi lover, at du får det sejeste ølkøleskab på markedet, og det er såmænd også flot, når det bliver indbygget! Designet i rustfrit stål og med en dør uden samlinger, hvilket giver dette ølkøleskab en flot finish, og du får kolde øl - hver gang!

Klik her for flere billeder og mere information

 


Ølkøleskab til indbygning i rustfrit stål - BeerServer 60 cm (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Stilfuldt og elegant ølkøleskab til indbygning! Ølkøleskabet kan nemt integreres under køkkenbordet, og herefter er du klar til action! Designet i rustfrit stål og med en dør uden samlinger, hvilkt giver dette ølkøleskab en flot finish, og du får kolde øl - hver gang!

Klik her for flere billeder og mere information

 


Cavin vinkøleskab til indbygning – Scandinavian Collection 60 (B: 59,5 x H: 82/88,5 x D: 56 cm)

Vinkøleskab med dobbeltdør, til indbygning med mulighed for at køle øl! I højre temperaturzone er der plads til 19 vinflasker på 6 træhylder med flotte stålfronter. I køleskabets venstre zone kan du selv vælge, om du vil opbevare 15 vinflasker eller 55 øldåser på 3 hylder af glas. Begge zoner kan indstilles mellem 5 og 18 grader og er forsynet med digitalt display og flot, hvid LED-belysning. Køleskabet indbygget nemt under køkkenbordet, men kan også anvendes som fritstående.Klik her for flere billeder og mere information
 


Vin- og ølkøleskab, kombinationspakke 90 cm (B: 89,5 x H: 80/89 x D: 61,5 cm)

En unik pakke til dig, der elsker både vin og øl! Nu tilbyder vi en kombinationspakke, som består af et vinkøleskab fra mQuvée til indbygning og et ølkøleskab til indbygning. Med disse to køleskabe kan du nemt køle både vin og øl til perfekt serveringstemperatur på en elegant måde! Enhederne indbygges ved siden af hinanden og giver et ensartet indtryk i dit hjem!Klik her for flere billeder og mere information
 


Fritstående ølkøleskab 115 L, Hvidt (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

Et moderne hvidt ølkøleskab med en kapacitet på 115 liter. Enheden har 4 hylder, LED-belysning og lås. Med et fritstående køleskab er dine øl altid ved hånden – alt du behøver er at indstille temperaturen mellem 0-10 grader – og din øl er klar til servering!

Klik her for flere billeder og mere information
 


Fritstående ølkøleskab 115 L Sort (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

Et klassisk sort ølkøleskab med en kapacitet på 115 liter. Enheden har 4 hylder, LED-belysning og lås. Med et fritstående køleskab er dine øl altid ved hånden – alt du behøver er at indstille temperaturen mellem 0-10 grader – og din øl er klar til servering!

Klik her for flere billeder og mere information
 


KUNDESERVICE

Man - Fre 09.00 - 17.00

KØBSGUIDE – Vi hjælper dig!

TRYG SHOPPING